opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Badkamerstraler bestellen

 

Een badkamer is geen ruimte waar u constant aanwezig bent. Gemiddeld besteden we met een gezin twee uur per dag in de badkamer. Badkamerverwarming brand continu 24 uur per dag. Terwijl u slechts twee uur per dag gebruik maakt van de badkamer. U kunt dus flink besparen op badkamerverwarming met een badkamerstraler bestellen. De huidige CV installatie kan de badkamer verlaten. U bespaart hiermee direct ruimte die u kunt gebruiken voor een leuk badkamermeubel.
 

Alleen gebruik maken van uw verwarming als u in de badkamer bent.


U kunt ervoor kiezen om alleen badkamerverwarming te gebruiken zodra u ook echt in de badkamer bent. Een badkamerstraler bestellen is de ideale oplossing om zeer snel een koude badkamer warm te krijgen. Dankzij de drie verschillende warmtestanden is uw ijskoude badkamer heel snel warm. Door de badkamerverwarming alleen te gebruiken als u verwarming nodig heeft bespaart u heel veel geld.
 

Geen koude badkamer meer.


Met een badkamerstraler bestellen heeft u het al heel snel warm. Zelfs als u de verwarming alleen aanzet zodra u deze gebruikt. Een badkamerstraler bestellen is de ideale oplossing voor een koude badkamer. Als een badkamer erg koud is dan kunt u ervoor kiezen om de verwarming hoger te zetten of over te stappen naar een andere brandstof. U kunt een badkamerstraler bestellen via onze website. De straler is uiteraard geschikt voor in de badkamer zodat uw badkamer lekker warm is.

Uw badkamerverwarming veranderen.

Een badkamerstraler bestellen kan een oplossing zijn om op stookkosten te bezuinigen. U kunt naast een badkamerstraler bestellen ook andere middelen gebruiken. Een infrarood paneel is bijvoorbeeld ook een ideale oplossing om uw badkamerverwarming aan te passen. Infrarood panelen maken uw badkamer al snel drie graden warmer terwijl de thermostaat laag staat. Daarbij zijn de infrarood panelen zuinig in het gebruik van energie. U kunt met infrarood panelen tot wel 60% op stookkosten besparen. Eventueel kunt u kiezen voor glaspanelen zodat uw badkamerverwarming verwerkt is in de spiegel. Dit zijn allemaal mogelijkheden naast een badkamerstraler bestellen. Begin dus direct met besparen op de stookkosten in uw eigen badkamer door de verwarming te veranderen.