opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk
ecosun infrarood paneel

Ecosun infrarood paneel

Ecosun infrarood verwarmingspanelen zijn laag temperatuur panelen tot maximum 90°. Hierdoor kunnen de Ecosun infrarood verwarming panelen probleemloos tegen een wand of plafond aan gemonteerd met de daarvoor bestemde ophangbeugels. Het oppervlakte van de Ecosun infrarood laag temperatuur verwarmingspanelen is ruw(structuurverf) en sluit daardoor vaak naadloos aan op uw interieur. Het is geen enkel probleem om een Ecosun infrarood paneel over te schilderen in een andere kleur zonder dat dit ten koste gaat van de warmte opbrengst.

Door de structuur op het Ecosun infrarood paneel wordt een grotere warmte straling hoek bereikt dan de gebruikelijk 145-160°. Hierdoor wordt de leefruimte gelijkmatig en beter verwarmt. Om een zo'n hoog mogelijk rendement te creeren met de Ecosun verwarming infraroodpanelen is het plafond de beste montage mogelijkheid. Maar ook het monteren op de muur van een Ecosun laag temperatuur paneel is geen probleem en verwarmt de ruimte meer dan voldoende. 

Advies Ecosun infrarood paneel aanschaffen

Verwarmingaktie geeft wel het advies om bij de berekening van de benodigde wattage in een woonruimte met een Ecosun infrarood verwarming paneel uit te gaan van 80-120w per m². Eigenlijk geldt deze berkening voor alle modellen infraroodpanelen en niet alleen voor de Ecosun verwarmingpanelen.