opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Elektrische radiatoren als hoofdverwarming

Wij geloven dat elektrisch de brandstof van de toekomst is voor onze verwarmingsbehoeften, omdat het de enige verwarming is die echt koolstofvrij kan zijn. We kunnen de trend in de richting van de elektrificatie van het transport zien en het moet volgen dat ook verwarming deze kant op beweegt om de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen. Elektrische radiatoren kunnen prima als hoofdverwarming worden gebruikt.

Elektrische verwarming is de laatste 10 jaar enorm vooruitgegaan. In plaats van alleen te kunnen kiezen uit traditionele verwarming, kun je nu kiezen voor de nieuwe generatie digitaal gestuurde, zeer regelbare, slimme elektrische radiatoren. Deze bieden dezelfde kwaliteit en soort warmte die je van een centrale gasverwarming zou verwachten en een nog betere bestuurbaarheid.

Elektrische radiatoren worden gevoed door uw bestaande elektrische systeem en kunnen worden geleverd door netstroom of door micro-opwekking, bijvoorbeeld fotovoltaïsche zonnepanelen of windturbines. Elektrische radiatoren zijn de ideale vervanging voor opslagverwarmers; ze zijn slanker, bieden een beter uiterlijk, zijn zeer controleerbaar, worden snel warm, bieden meer comfort.

Onze website staat vol met alle informatie die je nodig hebt om te beslissen welke elektrische radiator geschikt is voor je, maar we hebben ook vriendelijk, bekwaam personeel op slechts een telefoontje verwijderd om al jouw vragen te beantwoorden.

Ze worden eenvoudig op het elektriciteitsnet aangesloten, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudelijke of commerciële gebouwen die geen gastoevoer hebben. Onze aan de muur gemonteerde elektrische radiatoren zijn energiezuinig en gemakkelijk aan te brengen en bieden een stijlvolle uitstraling. Elektrische radiatoren zijn perfect voor hoofdverwarming.

Elektrische radiator als hoofdverwarming 

We hebben standaard elektrische convectorradiatoren op voorraad met aanpasbare programma's die aan jouw behoeften voldoen. Als het budget iets hoger is dan zijn onze uitstekende infraroodstralers een fantastische keuze, omdat ze het principe van zonnestraling bieden, die snelle en gelijkmatige warmte genereert. Bij het kiezen van een elektrische radiator, hoe hoger het vermogen, hoe meer warmte wordt gegenereerd.