opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Elektrische verwarming aanschaffen

Elektrische verwarming werd eerst altijd als een echte kostenpost gezien. Terwijl u het niet doorhad ging een elektrische verwarming al snel tientallen euro´s per maand extra kosten. Tegenwoordig is er een hoop veranderd bij een elektrische verwarming aanschaffen. De energieprijzen zijn flink gedaald en blijven zelfs dalen. Daar komt nog eens bij dat elektrische verwarming aanschaffen een stuk voordeliger geworden is. De verwarming is duurzamer geworden en verbruikt veel minder kilowatt per uur. Het wordt hierdoor zelfs interessanter om te gaan stoken op elektra in plaats van gas.

 

Besparen op CV radiatoren.

CV radiatoren nemen hoe u het ook wend of keert veel ruimte in beslag. U kunt eventueel besparen op CV radiatoren met elektrische verwarming aanschaffen. De elektrische verwarming heeft vaak een veel kleinere omvang dan een CV radiator. Hierdoor wordt het eenvoudiger om uw verwarming netjes weg te werken in een ruimte. U kunt elektrische kachels plaatsen in een hobbykamer, maar ook gerust in de woonkamer.
 

Badkamerverwarming met elektrische kachels.

U kunt milieuvriendelijk besparen op uw stookkosten met elektrische verwarming aanschaffen voor de badkamer. Badkamerverwarming kan prima worden opgelost met elektrische kachels. De elektrische kachel voor in de badkamer houdt de badkamer lekker warm en hoeft niet constant te branden. Een CV radiator staat eigenlijk altijd aan. Dit probleem heeft u niet met elektrische kachels. Binnen een kort tijdbestek is uw complete badkamer verwarmd en bespaart u tot wel 30% op uw stookkosten. Elektrische kachels aanschaffen is ook nog eens veel voordeliger dan een designradiator.

Elektrische verwarming aanschaffen met infrarood.

Als u nog meer geld wilt besparen op uw stookkosten dan kunt u kiezen voor infrarood. Elektrische verwarming aanschaffen met infrarood is de ideale oplossing als u tot wel 60% op uw stookkosten wilt besparen. Infrarood panelen zijn energiezuinig en werken met onzichtbare straling. De straling geeft u het gevoel dat het wel tot drie graden warmer is dan met een normale CV radiator. De thermostaat kan dus omlaag en u bespaart al flink door energiezuinig te stoken op elektra. Elektrische verwarming aanschaffen is in combinatie met infrarood de ideale oplossing.