opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk
Infrapower

Infrapower infrarood verwarming panelen voor een aangename en gezonde milieuvriendelijke warmte, met een zeer hoog rendement.

 

Een Infrapower infraroodverwarming paneel is van een zeer goede kwaliteit en heeft een hoog straling warmte niveau. U bereikt met een Infrapower infrarood paneel een straling temperatuur van rond de 105°. De straling temperatuur van een Infrapower infrarood verwarming paneel wordt oa bereikt door een zeer hoge nieuwe reflectie technologie. Deze reflectie technologie zorgt ervoor dat 98% van de warmte door het  Infrapower infraroodverwarming paneel rechtstreeks de ruimte verwarmt, wat u een besparing van 60% oplevert. 

 

Door het hoge rendement van de Infrapower verwarming panelen kunt u uitgaan voor het berekenen van het vermogen van 50-85w m². Algemeen hanteren we een vermogen van 65wm² voor een woonruimte en 85w per  m² voor een badkamer. Wilt u zeker zijn van voldoende vermogen met een Infrapower infrarood verwarming paneel dan zouden we u adviseren om minimaal uit te gaan van 100w per m² voor een verblijfruimte en 140w per m² voor een badkamer. Deze hoge normen worden vooral gerekend door de betere en hogere straling infraroodverwarming producenten.

 

Alle Infrapower infrarood verwarming panelen zijn voorzien van 5 sensoren die het Infrapower infraroodpaneel beschermen tegen oververhitting. Doordat Infrapower zijn infraroodpanelen zowel aan de voorzijde als achterzijde voorziet van een aluminium plaat wordt de PE norm bereikt. Daarnaast zijn alle Infrapower infrarood verwarmingspanelen TUV en CE gekeurd en hebben ze een garantie termijn van 5 jaar.

 

Doorsnee van de opbouw van een Infrapower infrarood verwarming paneel

Infrapower infrarood verwarming paneel

3 Artikelen