opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Infrarood spiegelverwarming badkamer

De badkamer wordt veelvuldig bezocht. Vooral de ochtendroutine is dermate belangrijk. We doen ons haar, poetsen ons tanden, komen uit de douche. Als je zo bedenkt, de badkamerspiegel is, dan besef je eigenlijk pas hoe belangrijk dit is. Je wilt niet in condens je make-up doen of je haren. Met infrarood spiegelverwarming voor in de badkamer is dit probleem zo opgelost.


Verlichting en verwarming zijn een ideaal hulpmiddel voor het instellen van een gewenste stemming. Er zijn verschillende keuzes als je wilt kiezen voor infrarood spiegelverwarming voor in de badkamer.


De spiegelverwarming biedt effectieve kamerverwarming gecamoufleerd als een reflecterend oppervlak voor een volledig discrete verwarmingsoplossing die onopgemerkt blijft. Infrarood spiegelverwarming is ideaal voor elke kamer in huis en zijn zelfs veilig voor gebruik in badkamers met hun hoge beschermingsgraad tegen water.


In tegenstelling tot een conventionele badkamerspiegel zullen deze spiegels nooit meer beslaan omdat hun verwarmde oppervlak voorkomt dat watervocht zich in druppels vormt. Wanneer ze aan de muur worden bevestigd, bieden spiegelpanelen een uitstekende ruimtebesparende verwarmingsoplossing die ruimte vrijmaakt voor planken of foto's, en zijn zo slank dat ze zelfs geschikt zijn voor kleine of smalle ruimtes in huis. Ideaal dus, badkamer spiegelverwarming.


Spiegel infrarood verwarmingspanelen

Spiegelverwarming infrarood voor in de badkamer is een efficiënt, ruimtebesparend alternatief. Ze zitten bijna plat tegen de muur en stralen binnen enkele minuten na het inschakelen krachtige warmte uit. In tegenstelling tot andere badkamerspiegels beslaan infraroodpanelen niet, dus ze zijn perfect voor badkamers.


Wat infraroodverwarming anders maakt, is dat het werkt door straling, niet door convectie. Infraroodpanelen geven stralingswarmte af en verwarmen objecten (en mensen) direct in plaats van ruimte. Infraroodstraling is volkomen veilig - het is de reden dat we ons warm voelen in de zon, zelfs wanneer de luchttemperatuur laag is.


Ironisch genoeg zijn radiatoren convectieverwarmers en werken ze door lucht te verwarmen. Ze zijn minder efficiënt dan infraroodverwarming omdat ze werken door de lucht om je heen te verwarmen. Dit betekent dat de warmte gemakkelijk verloren gaat door tocht en door de muren van een gebouw.


Met infrarood absorberen meubels, muren en vloeren warmte en laten deze na verloop van tijd langzaam terug de kamer in. Dit betekent dat je er zelfs van profiteert nadat je de verwarming hebt uitgeschakeld. Het helpt ook om vocht en schimmel te voorkomen door muren uit te drogen en bevordert het verminderen van de condensatie.


Omdat ze niet beslaan, zijn ze perfect voor vochtige gebieden. In tegenstelling tot standaard spiegels, hiermee kun je je scheren of je make-up doen direct na een douche. Bekijk het assortiment infrarood spiegelverwarming voor in de badkamer bij Verwarmingaktie.nl.