opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Staande terrasverwarmers

Deze staande infrarood terrasverwarmers produceren krachtige infraroodstraling met als bijkomend voordeel dat ze mobiel zijn. Je kunt ze overal neerzetten waar je maar wilt. Ze zijn niet alleen geschikt voor buiten maar kunnen ook in de volgende binnenruimte geplaats worden:
•    Veranda
•    Overkapping
•    Garage
•    Serre
•    Kelder
•    Horeca
•    Werkplaats

Deze modellen zijn uitgerust met elektrische thermostaat met afstandsbediening en digitaal display. Doordat ze maar een paar kilo wegen kun je ze makkelijk overal mee naar toe nemen, het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Deze infraroodverwarmers worden geleverd met de volgende sterktes:
•    900 Watt
•    1200 Watt
•    1500 Watt
•    1700 Watt

Doordat ze zeer efficiënt met stroom omgaan zijn ze zuinig met het elektriciteitsverbruik en bieden desondanks een groot warmteoppervlak. Doordat er wordt verwarmd met straling in plaats van warme lucht wordt er ook geen stof opgedwarreld en blijft de lucht hierdoor schoner. Ideaal voor mensen met luchtwegaandoeningen. De warmte is ook direct beschikbaar, binnen enkele seconden voel je al de warmte. Mensen die erg van stilte houden zijn ook erg content met deze stralers, ze zijn volkomen geruisloos.

Gemak, sfeer en design in één

De staande terrasstralers hebben een robuust uiterlijk met aluminium behuizing en zijn bijzonder fraai afgewerkt. Ze misstaan niet in de meest moderne interieurs en eenmaal ingeschakeld zijn het ware sfeermakers. De standhoogte is verstelbaar en ze zijn te kantelen, dus of je nu hoog of laag zit, de warmte is altijd waar je hem wilt hebben.  
Alle modellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn beschermt tegen oververhitting en omvalbeveiliging. De elektrische thermostaat zorgt er voor dat het nooit te warm wordt.

Wil je een romantische avond creëren op welke locatie dan ook? Dan zijn deze kachels de ideale keuze. Maak indruk op een verjaardagsfeestje door deze mee te nemen en wanneer het buiten afkoelt deze te installeren en aan te zetten. Iedereen zal naast je willen zitten! De warmtestraling is vergelijkbaar met zonnestraling en wordt niet beïnvloed door de wind die wel warme lucht weg zal blazen maar geen straling. Wat voor weer het ook is, met deze terrasstraler zit je warm buiten, waar je maar wilt.


Het voordeel van infraroodstraling

Vaak wordt bij de overstap van een open haard ook gekozen voor infraroodstralers omdat naast het feit dat deze dezelfde soort warmte afgeven, ze volkomen geurloos zijn. Ook al heeft de geur van verbrand hout zijn charme, deze geur gaat op den duur overal inzitten en kan je tegen gaan staan. De stralers zijn gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium, hittebestendig kunststof en roestvrij staal en zijn daardoor laag in gewicht waardoor je ze makkelijk mee kan nemen. De gebruikte elementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en doordat er geen draaiende onderdelen in zitten die aan slijtage onderhevig zijn, gaan ze erg lang mee.

Wij verkopen alleen infraroodproducten van goede kwaliteit zodat je hier je leven lang plezier van zal hebben. Kortom: er zijn vele redenen om over te kiezen voor deze staande terrasverwarmers. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Verwarmingaktie.nl is toonaangevende leverancier van elektrische verwarming in Nederland