opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Wand terrasverwarmer

Wil je ’s-morgens of ‘s-avonds ook aangenaam buiten kunnen zitten als de temperatuur gedaald is? Met onze terrasverwarmers is ieder plek buiten binnen een paar seconden aangenaam warm. Door de modernste infrarood technologie wordt de stroom efficiënt omgezet in stralingswarmte. De fraai vormgegeven stralers hebben een strak design, zijn degelijk gebouwd en eenvoudig te installeren. Het stroomverbruik valt relatief erg mee in de verhouding tot de warmte die ze genereren. Dit komt doordat infraroodstraling objecten (mensen) verwarmen in plaats van lucht. Daardoor worden deze stralers ook steeds vaker ingezet in binnenruimtes waar ze ook zeer goed tot hun recht komen. Deze heaters bevatten de nieuwste koolstofvezeltechnologie wat maakt dat ze zeer zuinig in gebruik zijn. Door de hoogwaardige elektronica die door de fabrikanten zijn gebruikt hebben ze een lange levensduur, zijn storingen nagenoeg uitgesloten en leveren ze krachtige prestaties.

De voordelen van infrarood

Infrarood is de meest efficiënte manier van elektrisch verwarmen doordat ze niet de lucht maar objecten verwarmen. Deze warmte voelt ook bijzonder aangenaam omdat dit vergelijkbaar is met zonnestraling. De infrarode straling doordringen mensen, materialen en voorwerpen met krachtige hitte waardoor je overal buiten kunt zitten waar stroom beschikbaar is. En wanneer de stroom groen is opgewekt ben je ook nog milieubewust bezig. Deze terrasstralers zijn de perfect oplossing voor verwarmingsbehoeften voor binnen en buiten.

Geschikt voor binnen- en buitenshuis

Steeds vaker worden deze warmtestralers geplaats in binnenruimtes. Je kunt denken aan bungalows, sauna’s, tuinhuisjes, badkamers, schuren, zwembaden, etc. Voor iedere ruimte bieden wij een geschikte straler aan, hoe groter de ruimte hoe krachtiger deze moet zijn. Bij hele grote ruimtes zullen er meerdere geplaats moeten worden. Het voordeel van infraroodverwarming is dat de stralers alleen geplaatst hoeven te worden op plekken waar mensen zich bevinden. Gaat het om een grote ruimte met een zithoek, dan kun je enkele infraroodstralers plaatsen aan weerszijden van de zithoek en de rest van de ruimte ongemoeid laten. Dit levert een groot energievoordeel op ten opzichte van de traditionele luchtverwarming die de hele ruimte moet gaan verwarmen. Steeds meer mensen stappen over op deze manier van verwarmen en dat is een slimme keuze. Een aangenamere warmte tegen lagere kosten.

Krachtig in prestaties en design

Ontdek in de categorie wand terrasverwarmers precies het model dat aan je eisen voldoet. In het productoverzicht tref je informatie over de efficiëntie, technische details, verschillende verwarmingscapaciteiten en toepassingsmogelijkheden. Ongeacht het model dat je kiest, krijg je altijd de beste kwaliteit met betrouwbare prestaties. Het trendy design zorgt er voor dat alle wand terrasverwarmers een aanvulling zijn voor ieder interieur.

Wil je precies de juiste wand terrastraler dat het beste bij jouw woonruimte, serre of terras past? Laat je door ons goed informeren naar het juiste model! Een te licht model zal te weinig warmte afgeven wat het comfort niet ten goede komt, maar een te zware heeft overcapaciteit wat niet wordt gebruikt en is duurder in aanschaf dan nodig. Wij kunnen gemakkelijk voor je uitrekenen welk model het meest geschikt is voor jouw situatie. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Verwarmingaktie.nl is toonaangevende leverancier van elektrische verwarming in Nederland