opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Patiostralers kopen

 

Patiostralers kopen laat zien dat uw terrasverwarming niet duur hoeft te zijn. De meeste terrasverwarmers zijn echte stroomverbruikers. Ze verbruiken veel stroom, waardoor een warme nazomeravond geen uitkomst is voor uw energierekening. Patiostralers kopen helpt u om uw terras te verwarmen zonder de extreem hoge energiekosten. Verwarming Aktie heeft een groot assortiment patiostralers op gas. Het verbruik van gas is veel goedkoper dan het verbruik in stroom. Patiostralers kopen wordt zo betaalbaar in zowel de aanschaf als het verbruik.
 

Binnen een kort tijdsbestek uw terras verwarmt.


Met patiostralers kopen heeft u binnen een kort tijdsbestek uw complete terras verwarmd. De vrijstaande modellen van Verwarming Aktie hebben een extra groot bereik. Dankzij de beveiliging kunt u ondanks het bereik met gemak onder de patio straler staan. U krijgt voldoende warmte om het niet koud te krijgen en toch heeft u een aangenaam warm gevoel zonder extreme warmte. Patiostralers kopen is veilig en zorgt ervoor dat u een koude avond omtovert in een geslaagde warme avond op het terras.
 

Traploos de warmte opvoeren.


Patiostralers kopen zorgt ervoor dat u traploos de warmte kunt opvoeren. Vindt u het allemaal net iets te warm worden? Dan zet u de gastoevoer eenvoudig een tandje lager. Krijgen uw vrienden het ineens koud? Zet de Patiostraler gerust een standje hoger. Door het extra lage verbruik schrikt u later niet van de kosten. Patiostralers kopen is niet alleen ideaal tijdens een frisse zomeravond, maar u kunt de straler ook gebruiken tijdens de winter. Wat dacht u van een echte winter barbecue? Met patiostralers wordt het mogelijk.

Eenvoudig de warmte verplaatsen.

U kunt een patiostraler eenvoudig zelf verplaatsen. Zo verplaatst u de warmte over uw complete terras. Met terrasstralers is dit helaas niet mogelijk, maar met de patiostralers is dit geen enkel probleem. U bent niet afhankelijk van stroom, waardoor u ieder plekje op uw terras verwarmd kunt krijgen. Ondanks het bereik van de patiostraler kunt u ervoor kiezen om meerdere stralers te plaatsen. U kunt zo op het complete terras genieten van warmte en een fijne avond met uw gezin of de complete familie.