opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Staande terrasverwarmer infrarood

ben je op zoek naar een staande infrarood terrasverwarmer? Wil je geld besparen op je energierekening en investeren in nieuwere verwarmingsmethodes, dan zijn staande infrarood terrasverwarmers de ideale keuze. Ons uitgebreide assortiment infraroodstralers ziet er niet alleen modern en stijlvol uit, ze zijn ook een van de meest energiezuinige verwarmingsopties die momenteel op de markt zijn - je kunt enorme besparingen op de verwarmingskosten realiseren in vergelijking met meer traditionele vormen van elektrische verwarming. Een staande terrasstraler  is ideaal voor op het terras.


Infraroodstralers zijn een nieuwe en innovatieve vorm van elektrische verwarming. Stralingswarmte, gecombineerd met digitale regeling van timers en thermostaten, kunnen je helpen de energie-efficiëntie te maximaliseren en de kosten te verlagen. Stijlvolle en moderne, infraroodstralers voor op het terras zijn ontworpen om mensen en oppervlakken direct te verwarmen, waardoor de stof van het gebouw en objecten in de kamer wordt verwarmd in plaats van de omringende lucht.


Restaurants of horeca met terras kunnen flink besparen op staande infrarood terrasverwarmers. Infrarood is ideaal in deze grote, tochtige ruimtes omdat je de warmte kunt plaatsen waar je het nodig hebt, in plaats van de hele ruimte te verwarmen: efficiënt en comfortabel.


Terrasverwarmers zijn zeer geschikt om op het terras te plaatsen en zijn meestal voorzien van een stabiele basis aan de onderkant en een topkap. Het verwarmingselement kan zich in deze kap of in de schacht bevinden. Over het algemeen zijn terrasverwarmers krachtiger dan andere soorten terrasverwarmers.