opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Staande terrasverwarmer terrasheater

Een staande terrasverwarmer terrasheater. Een andere populaire vorm van terrasverwarmers zijn elektrische terrasverwarmers. Deze werken niet met gas maar met elektriciteit (zoals de naam al doet vermoeden). Je steekt ze in en schakelt ze in en elektriciteit verwarmt het verwarmingselement, dat begint te gloeien. Net als bij gasverwarmers hebben staande terrasverwarmers terrasheaters een reflecterend oppervlak dat de straling naar het te verwarmen gebied leidt.


Als je niet de ruimte hebt om houtblokken op te slaan en een vuurplaats te installeren, of als je niet het geduld hebt om te proberen een brand in een tuinhaard te starten, zijn terrasverwarmers misschien een optie voor je. Er is een ruime keuze beschikbaar op de website van Verwarmingaktie.nl. Een staande terrasverwarmer is een geweldige toevoeging aan elk terras, er gaat niets boven zitten rond warmte. We hebben alles wat je nodig hebt om de perfecte buitenruimte te maken. Bestel daarom eenvoudig de staande terrasverwarmer.


Als je het leuk vindt om buiten te genieten of te ontspannen op het terras, maar niet geniet van de kou van de avondlucht, bekijk dan ons fantastische assortiment staande terrasverwarmers terrasheaters. Of je nu op zoek bent naar iets eigentijds of traditioneel, we hebben een stijl die bij jouw terras en jouw behoeften past. Deze terrasverwarmers creëren niet alleen warmte, maar ook een warme gloed, waardoor je een plezierige sfeer kunt creëren waar iedereen van zal houden. Hoewel we grotere modellen hebben voor restaurants, hebben we ook kleinere terrasverwarmers op voorraad, die meer geschikt zijn voor huishoudelijke omgevingen.


Kenmerken en voordelen van een staande terrasverwarmer terrasheater:

  • Het hele jaar door te gebruiken: voor warmte in de koelere maanden;
  • Straalt warmte uit in een cirkelvormig gebied;
  • Regelbare warmtebeheersing met meerdere instellingen;
  • Duurzaam en weerbestendig, dankzij aluminium, gepoedercoat metaal en rvs constructie.