opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

De Sunjoy infrarood verwarming warmtepanelen zijn de oplossing voor een eenvoudig verwarmingssysteem met geweldige prestaties. Het Sunjoy infrarood warmtepaneel bestaat uit het verwarmen oppervlakte wat een stralingwarmte van 120gr geeft, de isolatie aan de achterkant zorgt ervoor dat het paneel koel blijft en daardoor direct tegen de muur of plafond gemonteerd kan worden. Door deze constructie van het Sunjoy verwarming paneel kan dus direct in een gipsplaten plafond of wand ingebouwd worden. Ook het geringe gewicht in combinatie met de minimale dikte van de Sunjoy warmtepanelen zorgen voor deze montage mogelijkheid. Hierdoor kan een Sunjoy warmtepaneel in ieder ruimte van 2m² tot wel 2000m² gemonteerd worden. Sunjoy maakt gebruik van Carbon kabels die het oppervlak van het infarrood warmtepaneel verwarmen tot ongeveer 120gr. De Carbon kabels lopen van links naar rechts door het Sunjoy infrarood verwarming paneel. De carbon kabels lopen achter de witte gepoedercoat aluminium plaat, deze fungeert als bescherming van de kabel. Alle Sunjoy infrarood warmtepaneln kunt u in iedere gewenste kleur overschilderen.

 

Sunjoy zijn hoge kwaliteit infrarood stralingpanelen die in Zuid Korea geproduceerd worden volgens de laatste technologie. Sunjoy warmtepanelen hebben een design vol modern design met een grote warmtecapaciteit, lange garantietermijn(10 jaar) en zeer lange levensverwachting van minimaal 25 jaar. Sunjoy heeft ervoor gezorgd dat de geruikte technologie gewaarborgd blijft en niet door derden gekopieerd kan worden ivm octrooien. Hierdoor zijn er vele soorten infrarood verwarmingpanelen op de markt alleen er is maar 1 de beste en dat is Sunjoy. Belangrijke kenmerken van de Sunjoy warmtepanelen zijn het zeer hoge rendement van 95-96%, de garantie termijn van 10 jaar en de langdurige levensverwachting van 25 jaar. Naast de technische voordelen die Sunjoy infrarood verwarming panelen met zich meebrengen heeft een Sunjoy infrarood warmtepaneel meer voordelen betreft de gezondheid dan de traditionele Cv conventionele verwarming radiatoren. De lange geschiedenis en het grote aantal tests hebben uitgewezen dat de Sunjoy verwarming panelen de meest geschikte infrarood warmtepanelen zijn. Een belangrijk aspect wat tijdens de testen door gerenommeerde instituten in Duitsland is vastgesteld zijn de negatieve ionen straling die de Sunjoy infrarood warmtepanelen uitstralen. Deze negatieve ionen stralen verbeteren uw binnen klimaat aanzienlijk en biedt in uw kamers een optimale kwaliteit van leven, bijvoorbeeld door het neutraliseren van geuren en het verbeteren van de binnenlucht door ionisatie. De straling van de zilvernanodeeltjes voorkomen oa toename van kiemen, bacteriën, of microben in de ruimte. Deze aspecten van Sunjoy die door de vele tests zijn waargenomen zijn door Sunjoy gepatenteerd.

 

Naast de voordelen voor uw gezondheid en uw kwaliteit van leven, zal de verwarming en stralingwarmte van Sunjoy u verrassen met de zeer lage operationele kosten(energiekosten). De Sunjouy infrarood verwarming panelen zijn zeer effectief, de geintegreerde carbon verwarmingsdraden hebben een hoge oppervlakte temperatuur en een groter bereik van hittegolven. Dit maakt de Sunjoy infrarood stralingpanelen veel efficiënter dan andere infrarood verwarming panelen. Een belangrijk doorslaggevend voordeel van Sunjoy infrarood verwarming panelen is de isolatie aan de achterkant van het warmtepaneel. Hierdoor kan dmv de isolerende laag het Sunjoy infrarood verwarmingspaneel direct op alle oppervlaktestructuren plafonds of wanden gemonteerd worden. Anderzijds, het warmteverlies naar achteren blijft zeer laag tot nihil door deze isolatie. Het Sunjoy infrarood verwarmingspaneel straalt al zijn warmte volledig via de voorzijde, dus het is natuurlijk en erg efficiënt, waardoor de Sunjoy infrarood verwarming panelen een zeer lange levensverwachting(25 jaar) hebben. Met slechts een dikte van 2 cm zien de Sunjoy infrarrood verwarmingspanelen er zeer delicaat uit en vallen nagenoeg niet op aan de muur of het plafond. In het witte aluminium frame worden de schroef gaatjes verborgen dmv van witte afsluitdopjes. Een Sunjoy infrarood warmtepaneel kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Doordat de Sunjoy al zeer veel ervaring heeft met de infrarood verwarmingspanelen hebben ze alle innovaties en verbeteringen door diverse tests in Duitsland gepatenteerd. Twee van deze gepatenteerde processen zijn de Sunjoy Negatieve ionen straling en de Nano Silver-technologie. De antibacteriële werking van zilvernanodeeltjes verbetert binnenklimaat aanzienlijk. Vooral astma, allergieën en reuma-patiënten zulklen zeker het verschil voelen met een Sunjoy infrarood verwarmingspaneel.

Alle Sunjoy infrarood warmtepanelen zijn evenals al onze andere producten geprijsd incl. Btw