opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Terrasstralers kopen

 

Terrasstralers kopen verandert een koude zomeravond in een warme nazomer. U kunt heerlijk genieten van de warmte stralen op uw terras. Een lange zomeravond wordt zo nog langer met een terrasstraler. Terrasstralers kopen is zeer geschikt voor bedrijven, maar ook voor particulieren. U kunt heerlijk lang genieten van een avond barbecueën terwijl u er lekker warmpjes bij zit. Met terrasstralers kopen kunt u langer het terras benutten en uw vrienden en familieleden uitnodigen.
 

Meer bereik met een grotere terrasstraler.


Verwarming Aktie verkoopt diverse terrasstralers met verschillende afmetingen. Bij terrasstralers kopen kunt u nadenken over het bereik van de terrasstraler. Als u een grotere terrasstraler aanschaft dan heeft u een groter bereik. U kunt er ook voor kiezen om meerdere terrasstralers in de buurt van uw terras te hangen. Het bereik is minimaal twee meter, maar er zijn ook terrasstralers met een bereik tot wel vier meter. Een grotere terrasstraler is duurder in de aanschaf, maar u bespaart op de aanschaf van meerdere stralers.
 

Verschillende soorten stralers.


Bij Verwarming Aktie heeft u de keuze uit verschillende soorten terrasstralers. Terrasstralers kopen wordt lastiger doordat u de keuze heeft uit Quartz, Halogeen en Golden Halogeen. Voor een klein terras kunt u kiezen voor Quartz terrasstralers. Quartz heeft een bereik van twee meter. Voor het grootste bereik kunt u kiezen voor Golden Halogeen. Een Golden Halogeen heeft een bereik tot wel vier meter. Met terrasstralers kopen kunt u het natuurlijk direct goed doen met de aanschaf van Golden Halogeen. Niemand hoeft het zo meer koud te hebben op uw verwarmde terras.

Direct kiezen voor extra warm comfort.

Terrasstralers kopen geeft u direct recht op extra warm comfort. U kunt heerlijk genieten in uw eigen achtertuin terwijl de barbecue nog lekker naknispert. Een koude zomeravond verandert ineens in een gezellige zwoele avond. Kies direct voor extra comfort en schaf een terrasstraler aan. Door meerdere stralers naast elkaar te plaatsen verwarmt u het complete terras. Wacht niet langer en schaf vandaag nog uw eigen verwarmingsysteem aan. U hoeft geen horeca voorziening te hebben om er warmpjes bij te zitten. Zelfs uw eigen achtertuin kan compleet verwarmd worden tijdens de zomer en wintermaanden.