opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Vitramo infrarood straling warmte voor in uw huis, kantoor of andere ruimte. 

De belangrijkste taak van een verwarmingssysteem is om ervoor te zorgen dat mensen zich zo comfortabel mogelijk voelen in een ruimte, tegen zo min mogelijk energieverbruik om het comfortabel warmte gevoel te behouden. Hiervoor zijn de Vitramo infrarood verwarmingspanelen uitermate geschikt en is de gevoels temperatuur doorslaggevend. Doordat de Vitramo infrarood verwarmingspanelen straling warmte afgeven met een oppervlakte temperatuur van 180-190°C en er daardoor massa warmte ontstaat, zodat zowel de wanden, vloer als plafond verwarmt wordt geeft dit een zeer comfortabel warmte gevoel wat als prettiger ervaren wordt dan curculatie warmte(Cv). Hiervoor zijn de Vitramo infrarood verwarmingspanelen speciaal ontwikkeld.

Om de voordelen van een Vitramo infrarood verwarming optimaal te kunnen beoordelen is het belangrijk om in gedachte te houden dat er positiever door het menselijk lichaam gereageert wordt op straling warmte dan op convectie warmte. Vitramo hoog rendement infrarood verwarmingspanelen zetten voor bijna 100% de aanwezige energie om in warmte om ervoor te zorgen dat er een optimale warmteverdeling in de ruimte ontstaat. Door het Vitramo infrarood verwarmingspaneel tegen het plafond te bevstigen voorkomt u convectie warmte(warme luchtstroom) en heeft u een straling warmte van 80%. Voor nog minder stralingwarmte verlies kunt u een thermostaat aansluiten aan het Vitramo infrarood verwarmingspaneel. Met een Vitramo infrarood verwarmingsysteem bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten en creeert u een behagelijk comfortabel warmte gevoel zonder onderhoudskosten.

De voordelen van Vitramo infrarood verwarmingspanelen zijn:

* Heerlijk comfortabel warmte gevoel zoals bij een "Kachel"

* Verwarmt de woonruimte zonder temperatuurverschil tussen vloer en plafond zoals bij een Cv verwarming(convectie)

* Met Vitramo infrarood panelen heeft u geen kouden wanden en een warm plafond, maar warme wanden en een relatief koel plafond in vergelijking met de traditionele convectie warmte(Cv radiatoren)

* Met een Vitramo infrarood verwarmingspaneel wordt ook de vloer verwarmt die kan dienen als warmtebuffer.

* Geen vervelende bijwerking van warmte met een Vitramo infrarood verwarmingspaneel zoals bij Convectie warmte wanneer de vloer temperatuur op kan lopen tot 26°C en daardoor de irritatie ontstaat van de bloedsomloop.

* Wanden en muren blijven droog met een Vitramo infrarood verwarmings paneel en ook stof heeft hierdoor minder kans zich te verspreiden doordat er geen lucht circulatie is.(convectie)

* De Vitramo infrarood glas verwarmings panelen zijn er in kleinere afmetingen met een krachtig vermogen waardoor ze niet opvallen in een woonruimte.

Het Vitramo infrarood verwarmingspaneel zijn opgeboud uit een glazen oppervlakte paneel wat gecoat is in mat satijn RAL9010. Aan de achterkant van het Vitramo infrarood stralingpaneel is een geisoleerde aluminiumbehuizing gemonteerd die zorgt dat de warmte volledig aan de oppervlkte uitgestraald wordt.

6 Artikelen