opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Glas infraroodstraling

Glas infraroodstraling is een zeer goed omgegeven glaspaneel en zo ontwikkeld dat het te monteren is in de badkamer of woonkamer. De bijgeleverde bevestigingsmaterialen maken het eenvoudig om de glas infraroodstralingspanelen te monteren. Zowel horizontaal als verticaal kan het gemonteerd worden. De glas infraroodstraling heeft een IP54-klasse en is bestendig voor in de badkamer.


De glas infraroodstraling wordt meegeleverd als paneel. Door middel van een uitgebreide instructiehandleiding, voeding stekkers en montagebeugels kan het zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.


Glazen infraroodpanelen

Verre infrarood verwarmingspanelen bieden een aantrekkelijke en subtiele manier om uw huis te verwarmen. Met hun slanke en minimalistische ontwerp combineren infraroodpanelen de effectiviteit van infraroodverwarming met onmiskenbare stijl. Voor degenen onder ons die meer willen, waarom dan niet een glazen infraroodverwarming overwegen?


Met alle voordelen van standaard infraroodverwarmingspanelen, voegen glazen panelen eenvoudig nog een luxe laag toe om een ​​product te creëren dat het beoogde doel echt maskeert - perfect als u onzichtbare verwarming voor uw huis wilt. Bij Verwarmingaktie.nl hebben we een reeks glazen infraroodpanelen op voorraad die uw huis kunnen transformeren met rustgevende infraroodwarmte en een eigentijdse stijl.


Onze glazen infraroodstralers zijn gemaakt van hoogwaardig glas dat afbrokkelt in plaats van scheurt om het risico op letsel te verminderen.


Voordelen glazen infraroodpanelen

Infrarood glaspanelen biedt u een energieconversie die 100% natuurlijk is. Infrarood zelf is immers natuurlijk, er is niets kunstmatigs of door de mens aan gemaakt. Het is de vorm van warmte die wij, als mensen, onze eigen lichamen uitzenden als we warm zijn, en absorberen uit de wereld om ons heen als we het koud hebben. Bovendien absorberen onze lichamen infraroodwarmte beter en gemakkelijker dan elke andere vorm van warmte.


Met infraroodverwarming hoeft u zich geen zorgen te maken over CO2-uitstoot. Onze fantastische reeks kachels produceren geen koolstofemissies, waardoor ze volledig milieuvriendelijk zijn. Ze kunnen zelfs worden gebruikt met elektriciteit die wordt geleverd via hernieuwbare bronnen, waardoor ze volledig groen zijn.


Omdat infraroodverwarming objecten verwarmt en niet de lucht zelf, biedt het een veel effectievere manier om warmte door de kamer te absorberen en te verspreiden. U voelt zich warmer en veel sneller dan bij conventionele verwarmingsmethoden. Bovendien is de geleverde warmte veel comfortabeler.


Nieuwsgierig naar de glas infraroodstraling? Bestel eenvoudig de glazen infraroodpanelen op onze website.