opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Airco zonder buitenunit

De airconditioner zonder buitenunit, oftewel de monoblock airco. Hoe zit het met de externe motor? Uitgeschakeld! Eenvoudige installatie en geen impact op de esthetiek van gebouwen. De airco zonder buitenunit levert en installeert hoogwaardige koel- en verwarmingsoplossingen aan iedereen die ten onrechte is verteld dat airconditioning op hun locatie niet mogelijk is.

Airconditioning, in zomer en winter, is tegenwoordig een veel voorkomende behoefte. Te vaak betekent airconditioning het installeren van condensatie-eenheden (omvangrijk en lelijk) op de buitenruimte van de gebouwen.

Moderne woningen zijn volgens een dergelijke hoge standaard geïsoleerd vanwege bouwvereisten, terwijl ze perfect zijn om een ​​huis of appartement in de winter warm te houden, dit kan in de meeste gevallen een warm en benauwd gebouw veroorzaken wanneer het kwik stijgt. Conventionele airconditioningsystemen zijn niet echt geschikt voor een hele reeks gebouwen vanwege de vereiste om een ​​grote condensatie-eenheid buiten te plaatsen om de warmte af te voeren die wordt opgepikt door de binnenunit

Als u in een modern flatgebouw woont, dat geen externe ruimte heeft, of beperkingen op externe aanpassingen, monumentaal pand met bouwbeperkingen of gewoon niet wilt dat een grote buitenunit aan de muur hangt om airconditioning te bereiken, dan kan een airco zonder buitenunit als alternatieve koeloplossing de oplossing bieden.

De kantelbare buitenroosters openen alleen wanneer de unit draait. Dit garandeert een beter binnencomfort omdat het de invoer van stof, geluid en vervuiling vermindert en minder onderhoud en zelfs minder zicht buiten vereist. Binnen kan alles worden geïnstalleerd. Het is een ideale oplossing voor gebouwen met specifieke architecturale vereisten.

Dankzij het gebruikte vermogen, de interne lay-out en het vakkundige gebruik van geluidsisolerende materialen, biedt een airco zonder buitenunit uitzonderlijke stilte: het is echt moeilijk om het te onderscheiden van een normale split airconditioning met buitenunit. Omdat echt welzijn in staat is om te rusten of te slapen in een comfortabele, ruisvrije omgeving.