opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring

Infraroodverwarming kopen

 

We zijn steeds vaker opzoek naar een voordelige manier om uw woning te verwarmen. Zo komen elektrische kachels en alternatieve verwarmingsbronnen steeds meer in opkomst. De techniek voor het verwarmen van uw woning heeft dan ook niet stilgestaan. Een infraroodverwarming kopen is waarschijnlijk de nieuwste techniek om uw woning te verwarmen. Het is een gezonde manier om uw woning te verwarmen en u bespaart ook nog eens tot wel 60% op de energierekening met infraroodverwarming.
 

Op een gezonden manier uw woning verwarmen.


Infraroodverwarming kopen misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar infrarood is een gezonde manier om uw woning te verwarmen. Infrarood straling kunt u vergelijken met de zon. Het is een aangename warme straling die u niet kunt zien. Veel mensen denken dat infraroodpanelen een rode gloed afgeven, maar dit is niet waar. De straling is onzichtbaar, maar wordt vaak rood afgebeeld om de warmte zichtbaar te maken. Een infraroodverwarming kopen is zo gezond omdat de straling goed is voor spier en gewrichtsklachten. Vooral mensen met reumatische pijn of chronische rugpijn hebben baad bij infraroodpanelen.
 

Besparen op uw stookkosten.


Infraroodverwarming kopen betekend dat u uitgebreid kunt besparen op uw stookkosten. De besparing kan oplopen tot wel 60% vergeleken met een CV of stookolie. U bespaart als eerste al met de hoogte van uw verwarming. Door de aangename warme straling voelt infrarood al twee tot drie graden warmer aan dan normaal. Uw verwarming kan dus gewoon naar beneden. Infraroodverwarming kopen wordt nog voordeliger doordat u kunt besparen met elektra. Elektra wordt steeds goedkoper en het wordt hierdoor steeds voordeliger om op elektra uw woning te verwarmen. Infraroodverwarming kopen heeft u dus zo terugverdient met een gemiddelde besparing tot wel 60% op uw stookkosten.

Design in uw woning.

Infraroodverwarming kopen betekend tevens dat u de mogelijkheid heeft om design in uw woning te plaatsen. Geen grote installaties meer of verwarmingsystemen. Infrarood panelen zijn kleiner qua formaat hebben een design uiterlijk. Ze passen hierdoor in vrijwel iedere woning. Er bestaan zelfs infrarood glaspanelen, waardoor uw infraroodverwarming verandert in een spiegel. Dit is geweldig als toepassing in een slaapkamer of badkamer. Infraroodverwarming kopen is de investering dus meer dan waard.