opc_loader

Infrarood panelen

Verantwoord een ruimte verwarmen kunt u doen met infrarood panelen. De stralen van infrarood zorgen voor aangename warmte. U kunt ze vergelijken met de zon waarbij u de straling niet ziet, maar wel op uw huid voelt. Infrarood panelen zorgen niet alleen voor warmte, maar zijn ook goed voor uw lichaam. Veel mensen met gewrichtsklachten merken een positieve verbetering van hun klachten door het gebruik van infrarood. Infrarood als verwarming oplossing is dus niet eens een heel gek idee. Vooral niet als u het heerlijk aangenaam warm wilt hebben.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Een strak design voor uw verwarming.

Ouderwetse CV verwarming wordt vaak niet als een design trend gezien maar meer als gemak en vanzelfsprekend. Maar in het huidige tijdperk van zelfvoorziening en andere warmte oplossing komt ook het design naar voren. Infrarood verwarmingspanelen hebben vanuit zichzelf al een zeer strak en modern design wat minder ruimte in neemt. Hierdoor kan men ze op veel plaatsen in een ruimte monteren zonder dat een infrarood paneel aanwezig is.

Besparen op uw verwarmingskosten met infrarood panelen.

Infrarood panelen zorgen ervoor dat u veel geld kunt besparen op de verwarmingskosten in uw woning. Door gebruik te maken van Infrarood panelen is de gevoelstemperatuur twee tot drie graden hoger dan vergelijkbaar bij convectie warmte. Hierdoor kunt u bij het verwarmen met infraroodpanelen de thermostaat twee tot drie graden lager instellen. Daardoor bespaart u aanzienlijk, 20-25% op de energiiekosten, en heeft u de investering al zeer snel terugverdiend.  U kunt vandaag nog investeren om er tijdens de winter voordelig warm bij te zitten.

Beter voor de gezondheid.

Infrarood panelen zijn niet alleen zeer geschikt voor het verwarmen van een ruimte. Maar de infrarood stralingwarmte werkt ook zeer goed bij bepaalde gezondheidsklachten zoals reuma en overige gewricht en spier aandoeningen. Daarnaast is een infrarood paneel ook zeer geschikt voor mensen met allergie klachten zoals huismijt en stof. Stralingwarmte zorgt namelijk voor een stofvrije verwarming in tegenstelling tot convectie warmte zoals bij CV radiatoren.