opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Terrasheater kopen

 

Een terrasheater kopen lijkt meer iets voor horeca gelegenheden. U ziet ze steeds vaker hangen tegen de gevels van restaurants en terrasjes. Toch is een terrasheater kopen ook ideaal voor uw eigen terras. Waarom zou u er alleen op het terras van een horeca gelegenheid er warmpjes bij mogen zitten? Een terrasheater kopen is ideaal voor het verwarmen van uw eigen privé terras. U kunt zo heerlijk genieten van extra lange zomeravonden. Maar u kunt met uw eigen terrasheater ook tijdens de winter op uw eigen terras verblijven.
 

Voordelig een terrasheater kopen.


Voordelig een terrasheater kopen is geen enkel probleem als u kiest voor gas. Gas is een goedkope brandstof en de terrasheater gaat er zuinig mee om. Het is voordeliger in gebruik dan elektra. U hoeft dus niet te schrikken van uw energierekening na het gebruik van uw eigen verwarmde terras. Nodig uw vrienden gerust uit voor een heerlijke avond in uw eigen tuin. De heater geeft u extra warmte tijdens de koude winterdagen.
 

Monteren tegen de gevel of neerzetten op uw eigen terras.


Bij een terrasheater kopen kunt u kiezen uit een gevel heater of een staand model. Een staand model heeft sneller een groot bereik en u kunt hem neerzetten waar u maar wilt. De meeste terrasheaters werken op gas en kunnen hierdoor eenvoudig worden verplaatst. U hebt geen stopcontact in de buurt nodig. Naast een gas terrasheater kunt u bij Verwarming Aktie terecht voor een elektra gas terrasheater. U vindt de mobiele terrasheater bij de patiostralers. Wilt u liever een gevel heater? Dan kunt u kiezen voor een terrasstraler. Hiermee verwarmt u eenvoudig uw terras vanaf uw gevel. U kunt al kiezen voor terrasstralers met een bereik tot wel vier meter.

Uw terras direct verwarmt.

Een terrasheater kopen is de ideale oplossing om uw zomermaanden te verlengen. Terwijl de eerste bladeren beginnen te vallen en de herfst op gang komt zit u al in de tuin. Een terrasheater kopen kan het hele jaar door bij Verwarming Aktie. U hebt een ruime keuze uit gas en elektra en uiteraard uit patiostralers en terrasstralers.