opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Terrasverwarmer kopen

 

Terrasverwarmer kopen geeft u het genoegen van een verwarmd terras op een frisse zomer avond. U kunt heerlijk genieten van aangename temperaturen op uw eigen terras met het kopen van een terrasverwarmer. Het plaasten van een terrasverwarmer neemt geen ruimte in en u heeft direct al snel een bereik van drie meter aan warme lucht. Bij een terrasverwarming kopen kunt u zich het beste laten adviseren in de diverse modellen en materialen. De terrasverwarmers kenmerken zich door een onderscheid in bereik en of een energiezuinige terrasverwarmer.
 

Een terrasverwarmer bevestigen aan uw gevel.


De meeste terrassen bij woningen zijn in de buurt van uw gevel. Een terrasverwarmer kunt u eenvoudig zelf aan uw muur of wand bevestigen. U kunt kiezen uit diverse soorten verwarmingen, waaronder terrasverwarmers op elektra. Bij een terrasverwarmer kopen op elektra dient u rekening te houden met een aansluiting voor uw terrasverwarming. U kunt zo uw verwarming voorzien van stroomtoevoer.
 

Halogeen terrasverwarmer kopen.


Als u meer bereik wilt halen uit uw terrasverwarming dan kunt u het best kiezen voor een Infrarood Halogeen terrasverwarmer kopen ipv een Quartz heater.  Een Halogeen terrasverwarmer heeft een bereik tot wel vier meter. Dit heeft te maken met de korte golf straling, waardoor het bereik veel groter is dan bij Quartz. Het licht van de Halogeen terrasverwarmer is minder fel(golden tube) dit maakt de warmte effectiever en is het fijner om gebruik te maken van de terrasverwarming.


Geen gevel?

Heef u geen gevel om uw terrasverwarming op aan te sluiten? U kunt dan kiezen voor een tafelmodel of eventueel patiostralers. U kunt terrasverwarmers uiteraard ook combineren met patiostralers. Door ze te combineren kunt u een groter oppervlakte verwarmen, waardoor het zelfs tijdens de wintermaanden aangenaam warm is op uw terras. U vindt de verschillende soorten terrasverwarmers online bij Verwarming Aktie.