opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Terrasverwarmer

 

Terrasverwarmer kunt u direct aan de muur monteren of vrijstaand plaatsen op uw terras. U kunt een elektrische infrarood terrasverwarmer onder uw terrasoverkapping monteren of u plaats een mobiele gas terrasverwarming op het terras. Steeds meer ziet men op de terrassen een terrasverwarmer gemonteerd of het nu aan de muur is of onder een parasol. Met de terrasverwarmers verlengt u het buiten verblijf als het wat koeler wordt.
 

Een terrasverwarmer bij een tuinfeest.


Verwarming Aktie verkoopt verschillende soorten modellen terrasverwarmers in diverse wattages. Zo kan er voor ieder terras een geschikte terrasverwarmer gekozen worden die voldoet aan uw eisen. Of u nu een groot of klein terras heeft met de juiste terrasverwarmer blijft u het warm houden. Daarom is een terrasverwarmer ideaal bij een tuinfeest of barbecue wanneer het wat frisser wordt.  U kunt zo toch ontspannen en warm buiten in de tuin blijven genieten.
 

Een terrasverwarmer hoeft niet duur te zijn.


Bij Verwarming Aktie heeft u de keuze uit verschillende soorten terrasverwarmers in dieverse prijsklassen. Natuurlijk zit er verschil tussen een voordelige terrasverwarmer en de duurdere modellen. Het grote verschil onderling zit hem in de lamp en reflector(spiegel) die gebruikt worden in de terrasverwarmer. Diverse modellen terrasverwarmers hebben een helen gold lamp die naturel licht geeft en meer warmte afgifte met een langer brandtijd. Hierdoor wordt het energie verbruik van de terrasverwarmer geminimaliseerd.

Direct kiezen voor een terrasverwarmer.

Het kopen van een terrasverwarmer bij Verwarming Aktie zorgt voor meer comfort in uw tuin. Met de infrarood terrasverwarmer hoeft u niet meer naar binnen wanneer het frisser wordt u kunt gezellig en warm buiten blijven zitten. Of u nu onder uw overkapping zit of achter in de tuin met een vaste of mobiele terrasverwarmer maakt dit geen verschil. Zelfs met een terrasverwarmer op gas bent u vrij om te zitten waar u wilt.