opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Hybride infrarood panelen

Nieuwste infrarood stralingstechnologie fijn afgestemd met vastgestelde convectiewarmte. De hybride verwarmingspaneel is speciaal ontworpen om de binnenlucht in het interieur extra te verwarmen. Dit verhoogt de efficiëntie van de verwarmer aanzienlijk in vergelijking met een standaard infrarood verwarmingspaneel of een gewone convectieverwarmer.

Met het nieuwe hybride infrarood verwarmingspaneel verwarmt u woonruimtes, badkamers, kelders en zolders aanzienlijk sneller dan met een conventioneel infrarood stralingswarmtepaneel. Dit maakt de hybride elektrische verwarming met thermostaatregeling een populaire keuze voor kleinere hotels en vakantiehuizen die alleen op bepaalde tijden worden verwarmd en een snellere temperatuurstijging vereisen.

https://www.verwarmingaktie.nl/elektrische-radiatoren/hybride-infraroodpanelen/

Hybride infraroodpanelen zijn duurzaam

Een hybride infraroodpaneel is compact en slank. Het creëert niet alleen een comfortabel binnenklimaat, maar past ook in de meest moderne interieurs. Het heeft gunstige eigenschappen voor de menselijke gezondheid. Ze zijn een geweldige manier om elke omgeving te verwarmen, omdat ze de lucht niet verwarmen, ze verwarmen de objecten en mensen in de kamer. Infraroodpanelen kunnen overal in het pand worden geïnstalleerd zonder gedoe.

Het enige dat u nodig heeft voor de installatie zijn infraroodstralers, thermostaten om de infraroodstralerpanelen te bedienen. Koop online uit onze selectie van infraroodverwarmingspanelen, Hierboven hebben we de infraroodpanelen.

Infraroodpanelen voor badkamers worden ook steeds populairder. Ook klanten hebben deze infraroodpanelen in hun keuken, bijkeuken en kleedkamers gemonteerd. Ook worden ze steeds vaker gebruikt als badkamer spiegelverwarming.