opc_loader

Hybride infraroodpanelen

Hybride infraroodpanelen zijn een nieuwe generatie als het gaat om infrarood verwarming. Met deze nieuwe manier van verwarmen een combinatie van infrarood warmtestraling met convectie warmte wordt je ruimte extra snel verwarmt. Evenals de traditionele infrarood verwarmingspanelen zijn elektrische hybride verarmingspanelen een duurzame manier van verwarmen en wordt het stroom gebruik gereduceerd met 15-30%. Daarnaast is een ruimte door een Hybride verwarmingspaneel vele malen sneller opgewarmd dan met enkel een infrarood stralingspaneel.
 

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Doormiddel van convectie wordt een ruimte snel opgewarmd.

Bij de elektrische hybride infraroodpanelen wordt gebruikt gemaakt van een speciaal ontwerp met een nieuwe technieken waardoor er een gecombineerd werkingsprincipe is. Zo geven hybride infraroodpanelen 60% straling warmte en 40% convectie warmte. Door de combinatie van convectie(luchtstroom) en straling warmte wordt een ruimte snel en eenvoudig opgewarmd zonder noodzakelijk jaarlijks onderhoud. Met behulp van de 3 standen thermostaat kan eenvoudig het juiste vermogen gekozen worden om de temperatuur in de ruimte zo aangenaam mogelijk te maken. In tegenstelling tot infrarood straling panelen kunnen elektrische hybride verwarming radiatoren goed geplaatst worden onder een raam of bij een deur opening. Door de warme luchtstroom die uit de bovenzijde van het hybride paneel komt verdwijnt de koude luchtstroom die van een raam afkomt.
 

Hybride infraroodpanelen zijn overal te plaatsen.

In tegenstelling tot infrarood straling panelen kunnen elektrische hybride verwarming radiatoren goed geplaatst worden onder een raam of bij een deur opening. Door de warme luchtstroom die uit de bovenzijde van het hybride paneel komt verdwijnt de koude luchtstroom die van een raam afkomt. Hierbij bent u niet afhankelijk van eventuele radiator buizen ect, het engste wat u nodig heeft is een 230v stroom aansluiting. De afmeting van de elektrische hybride radiatoren zijn zo dat ze makkelijk onder een raam te plaatsen zijn.