opc_loader

Spiegel verwarming

Wat als u de cv-verwarming achterwegen kunt laten en uw kamer kunt verwarmen in de vorm van een spiegel? Spiegel verwarming neemt steeds meer een toevlucht in badkamers en slaapkamers. De spiegel verwarming wordt mogelijk gemaakt met infraroodverwarming. Infrarood is een warme straling, waarmee u voordelig een ruimte kunt verwarmen. Door de goedaardige straling van infrarood op uw huid wordt het al snel aangenaam warm. Door gebruik te maken van elektra als brandstof bespaart u al tot zestig procent op de verwarming in uw badkamer.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Spiegel verwarming: geen beslagen spiegel meer.

Spiegel verwarming verzorgt niet alleen de verwarming van uw badkamer, maar ook de verwarming van uw spiegel. Iedere keer irriteert u uzelf weer opnieuw aan een beslagen spiegel. Vooral als u even warm hebt gedoucht is de spiegel zo beslagen. Met spiegel verwarming verwarmt u niet alleen direct uw complete badkamer, maar beslaat u spiegel ook niet meer. U kunt zo direct na het douchen uw haren kamen of uw make-up aanbrengen zonder zorgen.

Op een gezonde manier een ruimte verwarmen.

Spiegel verwarming werkt op basis van Infrarood glaspanelen. Dit betekend dat de ruimte met infraroodstraling verwarmd wordt. Dit klinkt schadelijk, maar is juist veel gezonder dan het verwarmen van een ruimte met een cv-installatie. Een cv-installatie zorgt al snel voor een droge lucht. Hierdoor krijgt u last van allergie of droge ogen. Met een spiegel verwarming heeft u door het gebruik van infrarood geen last meer van. Daarbij is infrarood ook nog eens goed voor uw gezondheid. Het is al langer bekend dat infrarood gebruikt kan worden bij patiënten met gewricht of spierklachten. Door het gebruik van infrarood worden deze klachten een stuk minder. U kunt dus op een gezonde manier een ruimte verwarmen en flink genieten van de voordelen.

Voordelig spiegel verwarming kopen

Online kunt u voordelig spiegel verwarming kopen. Dankzij een verwarmingsbesparing van wel 60% heeft u de verwarming al snel terugverdiend. U kunt vandaag nog investeren in een prachtig verwarmingssysteem en er aangenaam warm bijzitten zonder dat u uzelf druk hoeft te maken over de onkosten.

Spiegel verwarming is een goedkope en eenvoudige oplossing voor badkamerspiegels zonder condensatie en vormen de ideale stoomvrije spiegel voor uw badkamer of andere stomende kamers. Want we hebben allemaal die ongemakkelijke situatie gezien op een koude ochtend, waar we hebben gedoucht en de badkamerspiegel volledig is gestoomd. Geen enkele hoeveelheid afvegen met een doek of handdoek zal de spiegel reinigen en daarom zijn we genoodzaakt om ons haar te borstelen of te scheren met een klein stukje stoomvrije spiegel. Door spiegel verwarming hoeft dat allemaal niet meer! Meer vragen? Neem dan contact met ons op.