opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

elektrische caravanverwarming

Caravanverwarming voor campers en caravans

Lekker de weg op met de caravan of ben je echt een kampeerder? Dan hebben we namens Verwarmingaktie.nl goed nieuws! Vloerverwarming voor caravans, stacaravans of campers is een handige uitrusting voor elk seizoen. De caravanverwarming is in deze tijd geen overbodige luxe. Kampeertrips zijn niet alleen populair in zomermaanden maar heel het jaar gaat men erop uit. Er zijn verschillende verwarming mogelijkheden om te overwegen zoals verwarmingsfolie, verwarmingsmat of infrarood paneel. Elektrische vloerverwarming is het meest ideale voor een caravan. Het is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, goedkoop in aanschaf en verbruikt relatief weinig energie, maar ook een warme voeten mat of infrarood paneel is zeer gemakkelijk.

Is Caravan vloerverwarming de moeite waard voor de camper of caravan?

Het kopen van een caravan vloerverwarming is zeker de moeite waard. In koudere maanden is een elektrische caravan vloerverwarming een welkome aanvulling wat het het kampeer comfort enorm verhoogt. Maar ook voor de warmere maanden lente en herfst loont het de moeite om infrarood caravanrverwarming aan te schaffen. Zelfs in de zomer kan het gebeuren dat de temperaturen op koude regenachtige dagen dalen tot lenteachtige graden. In de koelere zomeravonden en ochtenduren bieden caravans of campers met elektrische vloerverwarming dan ook een gezellige ruimte om te ontspannen.

Hoe werkt een caravan vloerverwarming, welke soorten zijn er?

Je hoeft tijdens het kamperen geen concessies te doen aan comfort. Er zijn verschillende mogelijkheden om de vloer te verwarmen en je voeten warm te houden. Deze modellen verschillen niet alleen in bediening ook de kostenfactor is bepalend voor de aankoop. Afhankelijk van of je elektriciteit prijs heb je verschillende kosten-, bedrijfs- en mobiliteitsopties voor vloerverwarming. Zo kan je kiezen voor elektrische verwarmingsfolie onder je caravan vloer of voor een warmtemat die op de vloer gelegd wordt, de verwarmingsmat kan meteen als vuilmat gebruikt worden.