opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Artikelen
Filters
€ 64
€ 506
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

warme voeten mat

Warme voeten mat voor iedere plek

Helaas heeft niet iedereen het geluk om een ​​goede vloerverwarming in huis te hebben. Koude voeten op laminaat en tegels zijn in de winter vaak onvermijdelijk. Als je met weinig moeite een vloerverwarming achteraf wilt installeren, kan een warme voeten mat een goede oplossing zijn. Hij wordt eenvoudig op de gewenste plek in de woning gelegd en aangesloten op het elektriciteitsnet. Dan zorgt het meteen voor behaaglijke warmte. Een warme voeten mat heeft als voordeel dat het mobiel is en overal mee naartoe kan worden genomen, bijvoorbeeld wanneer je uit je woning of appartement verhuist. Maar ook als je naar je werk gaat kun je de warmtemat meenemen en daar gebruiken, denk aan onder je bureau op kantoor of als je in een winkel werkt bij de kasse en in het magazijn bij voor een tafel waar je aan staat te werken. Maar zo zijn er legio voorbeelden waar een elektrisch verwarmde mat te gebruiken is. 

Geïntegreerde verwarming in de warme voeten mat?

In principe zijn er verschillende soorten verwarmde tapijten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen geïntegreerde matten zoals de warme voeten mat en modellen die onder een tapijt liggen. Bij de warmtemat is het elektrische infrarood verwarmingselement in het tapijt geïntegreerd. Hierdoor is een extra onderbouw is niet nodig, je kunt de warme voeten mat plaatsen waar je maar wilt. Bovendien kenmerkt een dergelijk verwarmd tapijt zich door het feit dat het zeer snel opwarmt. Nadeel is echter dat je beperkt bent in keuze van kleur, afmeting en model.

Overal warmte door mobiel gebruik van een warme voeten mat

Het maakt een flexibeler gebruik mogelijk, doordat de warme voeten mat overal kan worden gebruikt en gemakkelijk mee te nemen is. Uitgebreide installatie werkzaamheden zijn niet vereist. Je hoeft dus niet een nieuw vloer te kopen, alleen de warme voeten mat. Als je hem in de zomer niet meer nodig hebt, kun je hem gewoon weg halen en ruimtebesparend oprollen tot hij de komende winter weer wordt gebruikt. Naast het praktische aspect van warmte geven zorgt een warme voeten mat ook voor een betere bloedsomloop waardoor tenen en voeten lekker warm blijven. Je lichaam is het gelukkigst als je voeten warm zijn en het hoofd koel.