opc_loader

Warme voeten mat

Warme voetenmatten kunnen overal gebruikt worden. Op het werk of lekker thuis op de bank, zowel in vochtige als droge ruimtes. De warme voetenmatten kunnen echter nog verder worden gebruikt bij recepties, kantoren, caravans, werkplaatsen en andere omgevingen. Niks is te gek. De maatvoeringen voor de warme voetenmatten zijn divers en kunnen zelfs op maat gemaakt worden:

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
  • Synthetisch materiaal (brandwerend)
  • Aansluitspanning 230Vac
  • 200W/m2 (Low Power)
  • Carbon verwarmingselement (infrarood) met een hoog rendement
  • Verwarmingselement carbon
  • 2 aderig snoer, 0.75mm2 voorzien van stekker.
  • CE, EN-normering.

De warme voetenmatten kan ook als vloerverwarming worden gebruikt. Niet als vloerverwarming voor onder uw vloer, maar als vloerbekleding of vloermat, die elektrisch verwarmd wordt tot ongeveer 30 graden Celsius.

Het is stroomverbruik en geen gas. De kosten blijven hierdoor laag. Ook ideaal voor als u met de caravan of camper weggaat. Uw voeten blijven warm als het buiten koud is. Tenslotte is er toch niets vervelender dan om met koude voeten naar bed te gaan.

Onze verwarmde voetmatten werken om uw bloedsomloop te verbeteren en houden uw tenen en voeten lekker warm. Geen installatie vereist, sluit gewoon uw warmtemat aan en geniet van een stralende, comfortabele warmte. Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen door het huis, deze draagbare, elektrische voetenwarmer gebruikt een minimale hoeveelheid stroom. Perfect voor koude oppervlakken in uw huis, zoals de badkamervloer, vindt vandaag de juiste warmtemat of elektrische vloerverwarming bij Verwarmingaktie.nl.

Met vloerverwarming in de caravan krijgt u niet alleen een mooie warme vloer, maar ook een betere warmteverdeling. Uw lichaam is het gelukkigst als uw voeten warm zijn en uw hoofd koeler. Verwramingaktie.nl heeft de oplossing voor diegenen die koude, vochtige vloeren in hun caravan of camper willen vermijden.