opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring

Infrarood plafond paneel 1000w

Hierom bestel je een infrarood paneel bij Verwarmingaktie.nl:

verwarmingaktie icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
verwarmingaktie icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
verwarmingaktie icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
verwarmingaktie icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

250,00
Heb je vragen over dit product?
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Kenmerken
Te verwarmen m2:
tot 20 m2
Vermogen:
800w tot 1000w
Montage:
Plafond
Model:
Metaal
Materiaal:
Metaal
Afmeting (bxh):
120x60cm
Warmte afgifte:
tot 90 °C
Beschermingsklasse:
IP54
Thermostaat:
Nee
Kleur:
Wit
Aan/Uit schakelaar:
Nee
Snoer met stekker:
Ja

Infrarood plafond paneel 1000w

Infrarood plafond paneel 1000w zorgt voor praktisch aangename warmte in zeer korte tijd, binnen ± 10 min. 99% opgewarmd. Naast een weldadig comfort van infrarood warmte straling in de ruimte geeft een frameloos infraroodverwarming paneel aan het plafond ook een moderne look aan het interieur. Elektrische infrarood verwarming is duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast bespaart het direct op je energiekosten, zeker in de huidige tijd. Dus naast dat je met duurzaam gasloos verwarmen bezig bent bespaar je ook meteen geld. Wanneer je kiest om een warmtepaneel tegen het plafond te monteren wordt de warmte direct naar beneden gestraald waardoor het hoogste rendement ontstaat.

Waar monteer je een infrarood plafond paneel?

Het maakt niet uit waar je een infrarood plafond paneel monteert, dit kan in iedere soort ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een infrarood verwarmingspaneel in de badkamer, gang, woonkamer of slaapkamer. Maar ook als bedrijf heb je voordeel bij een elektrisch verwarmingspaneel zoals op kantoor of in de kantine. Is het niet nodig om de volledige ruimte te verwarmen dan monteer je het infrarood plafond paneel 1000w boven waar je warmte wilt hebben. Zit jezelf of een medewerker aan een bureau en deze heeft het koud dan hoef je alleen maar het warmtepaneel aan te zetten en de infrarood warmte straling doet de rest. Maar ook als hoofdverwarming functioneert infraroodverwarming perfect. Afhankelijk van de oppervlakte monteer je een of meerdere infrarood plafond panelen. Alleen het verwarming principe functioneert dan anders.

Infrarood plafond paneel als hoofdverwarming in ruimte?

Bij infrarood plafond paneel als hoofdverwarming verspreidt de warmtestraling zich van bovenaf de ruimte in. Hierdoor worden alle wanden, vloer en objecten snel en comfortabel opgewarmd. De warmte wordt daarin opgeslagen die deze weer in de kamer afgeven. Dit principe is te vergelijken met vloerverwarming of een accumulatie kachel, massaverwarming. Kortom met deze manier van elektrisch verwarmen ben je goed voorbereidt als het buiten kouder wordt!. En bespaar je momenteel veel geld op je gas rekening.

Technische gegevens:

 • Spanning: 220 (240) V
 • Frequentie: 50-60 Hz
 • Vermogen: 1000 w
 • Afmetingen (H x B x D): 120 x 600 x 15 mm
 • Gewicht: 13 kg
 • Beschermklasse: IP54
 • Verwarmde ruimte: max. tot 20 m²
 • Oppervlaktetemperatuur: 40°C - 95°
 • Installatie mogelijkheid: Plafond
 • Infrarood golf: Lange golf
 • Oppervlakte behuizing: Metaal verzinkt
 • Kleur: Poedercoating Wit
 • Garantie: 5 jaar
 • Levensduur: Tot 30 jaar
 • Keurmerk: CE, TUV

Hoe werkt een infrarood plafond paneel en wat het kost.

Hoe een infrarood plafond paneel werkt, is eenvoudig uit te leggen. Infraroodverwarming geeft langegolf-infrarood-C-warmtestralen die met behulp van elektriciteit worden gegenereerd. Deze warmte stralen worden in de ruimte waar je een infrarood warmtepaneel installeert afgegeven. In tegenstelling tot radiatoren of kachels verwarmt een infraoodpaneel niet de lucht maar het geheel, de massa. De warmte wordt opgeslagen door muren, vloeren, objecten en plafond en daarna weer afgegeven aan de ruimte. Dit betekent dat de infrarood verwarming niet continu hoeft te verwarmen, want wanneer de temperatuur bereikt is die men wil schakelt het elektrische paneel uit. Dit bespaart energie en kosten waardoor je alleen kosten betaald als er daadwerkelijk verwarmt wordt. De aanschaf van een infrarood plafond paneel hangt in de eerste plaats af van het benodigde vermogen.rijs. Daarna bepaalt de voorkeur voor het design en uitvoering ook nog de prijs.

Installatie van een infrarood plafond paneel

Je kunt onze infrarood plafond paneel 1000w direct aan of in het plafond monteren. Wanneer je ene beetje handig bent kan dit zonder extra hulp. Want de installatie is in de kortst mogelijke tijd gedaan. Welke bevestiging de beste keuze is, hangt altijd af van de individuele omstandigheden. Bij directe plafondmontage is de inbouwdiepte slechts ca. 1,5 cm voor het paneel, hier komt de dikte van 3cm plafondsteun nog bij. Door de vlakke montage lijkt de verwarming aan het plafond bijna onzichtbaar. U kunt het infrarood plafond paneel trouwens aan elk type plafond bevestigen, of het nu beton, gipsplaat of een ander materiaal is. Voor de montage heb je hooguit alleen een boormachine nodig, de rest van de accessoires is al bij de levering inbegrepen.

Contactgegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Klik voor de openingstijden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items