opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring

Keramisch infraroodpaneel 500w

Hierom bestel je een infraroodpaneel bij Verwarmingaktie.nl:
infraroodpanelen banner
verwarmingaktie webwinkelkeur logo
verwarmingaktie v icoon 100% veilig bestellen
verwarmingaktie v icoon Diverse veilige betaalmethoden verwarmingaktie betaalinformatie
verwarmingaktie v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
verwarmingaktie v icoon Op voorraad! Binnen 1 - 2 werkdagen bezorgd
verwarmingaktie v icoon 100% efficiënt zonder warmteverlies

199,95
Kleur

Heb je vragen over dit product?

Voorraad
Voorraad:
  1  items
Kenmerken
Te verwarmen m2:
tot 10 m2
Vermogen:
500 w
Montage:
Wand
Model:
Keramisch
Thermostaat:
Ja
Kleur:
Zwart
Aan/Uit schakelaar:
Nee
Snoer met stekker:
Ja

Keramisch Infraroodpaneel 500w

Keramisch Infraroodpaneel 500w geeft een directe warmtestraling af van max 95°C aan het oppervlak die bereikt wordt in enkele minuten! Door het natuurlijke materiaal zoals keramiek wordt de warmtestraling extra goed geleidt waardoor er zo goed mogelijke warmtestraling wordt bereikt. De totale dikte van het keramische infrarood verwarming 500w is 17mm, dus de totale afmetingen zijn 603x603x17mm. U heeft dus een compacte en natuurlijke infrarood verwarming element waarmee u een ruimte van 9m² gemakkelijk zo goed mogelijk kunt verwarmen. Het opgegeven aantal m² (zie tabel onderaan) voor de te verwarmen ruimte met het keramisch infraroodpaneel 500w is wel afhankelijk van meerdere factoren zoals de isolatie norm en wat de functie van de ruimte is. Zo houdt men bij een badkamer rekening met een ander vermogen per m² dan bij een woonkamer of slaapkamer.

Infrarood verwarming 500w voordelen!

Het TCM RA 500w keramisch infraroodpaneel bestaat uit een natuurlijke behuizing die wordt verbonden met het dichtstbijzijnde stopcontact met een geïntegreerd netsnoer.

Met de geïntegreerde, digitale SUNWAY-thermostaat kunt u de keramische elektrische verwarming volgens uw individuele behoeften programmeren.

Het standaard verwarmingsvermogen is 500w. Het verwarmen van de oppervlak duurt slecht enkele minuten bij vol vermogen!

De comfortabele thermostaat maakt een energiezuinige programmering van het keramische infrarood verwarming paneel mogelijk. Daarbij kan men op deze manier individueel aangename warmte te bereiken. Bovendien is in het keramiek infraroodpaneel 500w een kinderbeveiliging systeem geïntegreerd. Hiermee kan het infrarood verwarming paneel volledig uitgeschakeld worden wanneer nodig.

De warmteregeling wordt uitgevoerd met behulp van twee temperatuursensoren. Eén sensor regelt de kamertemperatuur, een tweede sensor bewaakt de oppervlakte temperatuur van het keramisch infraroodpaneel. Om het energieverbruik van het keramiek infrarood verwarming 500w paneel te minimaliseren, stelt u de temperatuur afzonderlijk in voor elke kamer. De intelligente controller in het keramisch infraroodpaneel elimineert oververhitting als gevolg van overspanning, bedekking of kanteling van de keramiek infraroodverwarming. Bovendien maakt de functie van deze thermostaat het mogelijk om de oppervlakte temperatuur van het keramisch infraroodpaneel 500w in bijvoorbeeld een kinderkamer te beperken.

De gewenste kamertemperatuur wordt door de gebruiker handmatig of via het programma ingesteld. Wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt zorgt de thermostaat ervoor dat het keramisch infraroodpaneel 500w automatisch uitgaat en terug keert naar de gewenste verwarming temperatuur. Hierdoor wordt het gebruik van het stroomnetwerk gehalveerd, er wordt namelijk geen 100% maar 50% stroom gevraagd door het verminderen van de warmte. Een belangrijk ander voordeel van het keramisch infraroodpaneel 500w is dat deze volledig geruisloos functioneert en zonder radio-interferentie.

De thermostaat bedient zowel het beveiligingscircuit van het keramiek infraroodpaneel 500w wanneer het wordt ingeschakeld als tijdens het gebruik. Als de aarding wordt onderbroken, geeft de besturing een waarschuwing in het display en een geluidssignaal. Het keramisch infraroodpaneel 500w gaat dan naar de normale bedrijfsmodus. De blokkering kan via het menu worden in- en uitgeschakeld.

De belangrijke kenmerken van het keramisch infraroodpaneel 500w staan voor een lange levensduur, zuinigheid, hoge veiligheid en efficiëntie.

Dit tuv geteste product biedt een garantie van 5 jaar - de levensduur is ongeveer 30 jaar.

Teploceramic tcm ra keramisch infraroodpaneel

Wat doet keramisch infraroodpaneel 500w

Een keramisch infraroodverwarming is een stralingsverwarming waarin de elektrische energie wordt omgezet in infrarode straling. Deze infraroodstralen verwarmen niet alleen rechtstreeks, maar door de objecten in de ruimte waar de infraroodstralen tegenaan botsen, zoals muren, mensen, meubilair, etc. Deze objecten geven stralingswarmte weer terug aan de omgeving. De lucht als een transportmedium voor de warmte, zoals bij conventionele radiatoren, is bij infrarood keramiek verwarming niet nodig. Dit betekent voor u dat u de temperatuur in uw kamers 2 - 3 graden kunt verlagen om hetzelfde warmtesensatie te ervaren als een traditionele verwarming.

Voordelen keramiek Infrarood verwarming 500w paneel

Kosten:

Lage acquisitiekosten: bij de aanschaf van keramische infraroodverwarming vergeleken met een olie of gas is centrale verwarming veel goedkoper, evenals de onderhoudskosten.

Geen onderhoudskosten: de infraroodstralers zijn absoluut onderhoudsvrij.

Bijzonder zuinig in gebruik: zoals bij een keramiek infraroodpaneel in vergelijking met een convectieverwarming, kan de kamertemperatuur met ongeveer 3-4 ° C worden verlaagd, en verlaging van 1 ° C wat betreft energiebesparing bij kamertemperatuur van 6 tot 7% komt overeen met een infraroodverwarming van ongeveer 20-30 % Energie vergeleken met een normale centrale verwarming kan worden bespaard.

Geen stookruimte of brandstofopslag nodig

Montage:

Gemakkelijke en snelle installatie

Steek de stekker gewoon in een standaard stopcontact en begin met verwarmen.

Er is geen voortdurende verandering nodig - ideaal voor huurappartementen.

In een conversie of set eenvoudig en gemakkelijk uit te breiden of weg te nemen.

Kan overal worden gebruikt

Technische gegevens - thermostaat:

- Meetbereik temperatuur: 9.5 ° - 99,5 ° C
- Instelbereik kamertemperatuur: - 5 ° - + 35 ° C
- Instelbereik van de oppervlakte temperatuur: 40 ° - 95 ° C
- Bedrijfsspanning: (50 Hz) 160-250 V
- Verbruik: 1,4 W
- Maximale capaciteit: 2,5 kW

Technische gegevens keramisch infraroodpaneel 500w:

Spanning: 220 (240) V
Frequentie: 50-60 Hz
Vermogen: 500 w
Afmetingen (H x B x D): 603 x 603 x 17 mm
Gewicht: 15 kg
Kabellengte: 1,6m
Beschermklasse: IP54
Thermostaat: Digitaal programmeerbare
Verwarmde ruimte: max. tot 9 m²
Volumeverwarming: 22 m³
Oppervlaktetemperatuur: 0°C - 95°C
Warmteoverdracht: Infrarood 70%; convectie 30%
Installatie mogelijkheid: Muur/Wand, Plafond en vrijstaand verrijdbaar
Infrarood golf: Lange golf
Oppervlakte behuizing: Keramiek
Kleur: Zwart, wit en gemêleerd
Garantie: 5 jaar
Levensduur: Tot 30 jaar

Berekening benodigde vermogen per type woonruimte:

Het berekenen van het vermogen voor infrarood verwarming is afhankelijk van meerder factoren. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de isolatiewaarde van de woning, het aantal ramen in een woonruimte en het aantal buiten muren. Daarbij gaan we uit van een plafond hoogte van 250cm, dit is momenteel de standaard norm.

Plafond hoogte 2,5m Goede isolatie Matige isolatie Slecht geïsoleerd
1 buitenmuur 50 w/m2 70 w/m2 90 w/m2
2 buitenmuren 60 w/m2 80 w/m2 100 w/m2
3 buitenmuren 70 w/m2 90 w/m2 110 w/m2
4 buitenmuren 80 w/m2 100 w/m2 120 w /m2

Voorbeeld berekening:

Oppervlakte ruimte m2 x vermogen w/m2 = benodigde verwarmingsvermogen W
Voorbeeld: een ruimte van 15m2 met een gemiddelde isolatiewaarde en twee buitenmuren. Dan kom je op een aanbeveling van 80w/m2. Dan kom je uit op: 15m2 x 80w/m2 = 1200w
Iedere 5cm dat een plafond hoger is dan 250cm mag u er 5w bijtellen.

Download hier de brochure en handleiding

Contactgegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items