opc_loader
Filters
€ 160
€ 207

infrarood muur panelen

Muurverwarming

Verwarmings- en koelsystemen in wanden verspreiden hun warmte als straling, waardoor een gezellige omgeving voor gebruikers ontstaat. Muurverwarming installeren is veel eenvoudiger dan u zou denken.      

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Het gebruik van muurverwarming vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast en is een energiezuinige thuisverwarming. Het muurverwarmingssysteem beschikt over de nieuwste stralingstechnologie om het comfort en de warmte van uw badkamer te verbeteren. Of u nu een bestaande kamer renoveert of verwarming opgeeft voor een nieuwbouwproject, een oplossing voor elektrische muurverwarming is ideaal voor het opwarmen van koude, betegelde muren en een vleugje luxe in uw badkamer of natte ruimte.

Muurverwarming installeren

Perfect voor het verwarmen van natte ruimtes met beperkte vloeroppervlakte. Ons unieke muurverwarmingssysteem is ideaal als u wilt toevoegen aan het verwarmde gedeelte van een kamer wanneer er weinig beschikbare vloerruimte is en het installeren van een systeem in uw badkamer de behoefte aan traditionele omvangrijke radiatoren elimineert, waardoor een veel grotere ontwerpvrijheid mogelijk is. De zachte warmte geproduceerd door het systeem is ideaal voor een voorverwarmde inloopdouche en transformeert uw badkamer in uw eigen persoonlijke spa.