opc_loader

Menu

9 / 10 van 106 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Infrarood verwarming ramen

Infraroodverwarming dichtbij de ramen. De panelen zien eruit als alle gebruikelijke vensters en zijn volledig transparant zonder zichtbare draden of verbindingen. De infraroodpanelen kunnen eenvoudig dichtbij de ramen worden gemonteerd.

Deze technologie verwarmt de dingen in de kamerwanden, vloeren en meubels. Niet de lucht die snel afkoelt en naar het dak stijgt terwijl de vloer koud is. De infraroodwarmte wordt in deze objecten opgeslagen, wat betekent dat de ruimte uren later warm blijft lang nadat het apparaat is uitgeschakeld.

Waarom infraroodverwarming gebruiken?

  • Verwijdert de behoefte aan omslachtige radiatoren
  • Kan enige verwarming zijn voor lofts en zolders of elke kamer.
  • Verlaag uw stookkosten aanzienlijk.
  • Vermindert tocht. 

De kamertemperatuur kan worden geregeld met een programmeerbare thermostaat. Ook kan een dimregeling op de muur worden gemonteerd om de oppervlaktetemperatuur van het glas en de verbruikte energie te regelen.

De verwarmde glascoating is een halfgeleidend materiaal, wanneer elektriciteit door de coating wordt geleid, genereert deze een stralingswarmtebron. Afhankelijk van de stroominvoer in het glas kan deze stralingswarmte worden gebruikt om een ​​ruimte te verwarmen met behulp van de infrarode straling, een warm oppervlak op het glas te creëren om condensvorming op het glas te stoppen.

Verwarmd glas is een geweldige oplossing in zwembaden of spa's om grote hoeveelheden glascondensatie vrij te houden. Geen greppelwerken of vloerroosters zijn vereist met behoud van een minimaal, modern interieurontwerp. Infrarood glaspanelen zijn ideaal. Andere vragen met betrekking tot infraroodverwarming? Neem dan contact met ons op.