opc_loader

Menu

9 / 10 van 106 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Elektrische infrarood verwarming kopen

 

Elektrische infrarood verwarming kopen is niet iets waar veel mensen snel aan denken. Toch is het een moderne en vooral voordelige manier om uw woning te verwarmen. Als we denken aan het besparen op stookkosten dan denken we vaak aan zonne-energie. Terwijl zonne-energie veel meer vraagt in de vorm van investeringskosten. Daarbij vindt lang niet iedereen de platen van zonne-energie mooi op de woning staan. Elektrische infrarood verwarming kopen is dan een veel betere oplossing. Het neemt niet veel ruimte in beslag en u kunt het prachtig wegwerken. Daarbij bespaart u heel veel geld op uw stookkosten.
 

Geld besparen met elektrische infrarood verwarming kopen.Elektrische infrarood verwarming kopen betekend een besparing tot wel 60% op uw stookkosten. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van in hoeveel ruimtes u overgaat op infrarood verwarming. U kunt het natuurlijk eerst uitproberen in één ruimte en kijken hoeveel u gaat besparen. De besparing zit hem als eerste al in het afgeven van warmte. Doordat infrarood warmte straling afgeeft aan de huid voelt een ruimte al snel drie graden warmer aan. Door het temperatuurverschil van drie graden kan de kachel drie graden naar beneden. Dit is al een leuke besparing op uw verwarming. Daarbij is elektra veel voordeliger dan gas of stookolie. Hier haalt u direct nog een leuke besparing mee binnen.
 

Uw verwarming wegwerken in uw ruimte.


Het maakt niet uit hoeveel design radiatoren u besteld het blijft veel ruimte innemen en een radiator ziet er niet mooi uit. Infrarood panelen zijn wel mooi weg te werken in een prachtig design van uw woning zo lang ze verticaal gemonteerd worden. Elektrische infrarood verwarming kopen kan zelfs in de vorm van infrarood glaspanelen. U bevestigt uw badkamerverwarming bijvoorbeeld in de vorm van een spiegel aan de wand. Direct is uw badkamer voorzien van spiegelverwarming en uw badkamer is aangenaam warm.

Online bestellen.

U kunt elektrische infrarood verwarming kopen via onze website. De infraroodpanelen worden vervolgens vakkundig in uw woning geïnstalleerd. Eventueel kunt u zelfs bijpassende thermostaten uitzoeken zodat uw woning één geheel is.